Astăzi, 03 martie organizatorii concursului Fan SF au anunțat câștigătorii sondajului adresat cititorilor pentru a stabilii câștigătorii Fan SF.
Astefel, premiul pentru cel mai bun roman românesc a fost câştigat de A. R. Deleanu cu Îmblânzitorul Apelor Drood  scris de  Dan Simmons (Nemira) este cel mai bun roman străin tradus, cel mai bun roman străin în original a fost considerat Red Country semnat de Joe Abercrombie.
O supriză plăcută îl constituie premiul pentru cea mai bună povestire a unui autor român nepublicat în volum câştigat de Florentin Haidamac, cu povestirea Agnus Dei.

Premiile vor fi decernate în cadrul Târgului Final Frontier, ediția a III-a, care se va desfășura între 23-24 martie la București.

George Sauciuc

George Sauciuc

S-a născut pe 1 decembrie 1982 în Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava. A terminatul liceul în cadrul Colegiului Naţional Nicu Gane – Fălticeni şi a urmat cursurile universitare în cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, Facultatea de Mecanică, Mecatronică şi Management. Este membru al Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy, Cenaclul de Literatură şi Artă Tânără Zidul de Hârtie Suceava, Cenaclul Wolf’s Pack – Bucureşti, Clubul SF Cygnus-Quasar Suceava (membru fondator) şi Clubul de Iniţiativă Literară (membru fondator).

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInGoogle PlusYouTube