bannertopedituraGazeta SF și Editura Tracus Arte au anunţat Concursul de roman SF&F 2013 aici.

În această pagină regăsiţi regulamentul concursului şi detalii pentru trimiterea candidaturilor:
1. Tema să fie clar încadrabilă în genurile SF, Fantasy sau fantastic;  Textul se va încadra între 300.000 și 600.000 de semne inclusiv spații.
2. Autorul textului de concurs trebuie să aibă publicat sau acceptat pentru publicare, anterior termenului final de predare, cel puțin un text la categoria de proză a Gazetei SF și să nu fie membru al juriului;
3. Manuscrisul trimis în concurs să respecte normele grafiei (privind diacriticele) și ale gramaticii române;
4. Nu se acceptă în concurs texte publicate anterior parțial sau integral, sau predate în vederea publicării, înainte de finalizarea concursului, către alte edituri, redacții sau tipografii.
5. Manuscrisul să fie redactat cu formatările de bază, A4, Times, corp de 12.
6. Ultima zi acceptată pentru predarea manuscrisului este în data de 31 august 2013.

Jurizarea se va face de către Editura Tracus Arte, respectând metoda clasică a motto-ului, de aceea vă rugăm ca documentele trimise în concurs să nu conţină altceva decât un motto şi textul propriu-zis. Motto-ul va fi înscris şi în formular, în casetă separată de datele de identificare, pentru a asigura legătura între autor şi text, păstrată doar la redacţia Gazetei SF. Identitatea autorului nu va fi comunicată juriului şi editurii Tracus Arte decât după încheierea jurizării. Vă rugăm să completaţi cu atenţie formularul de mai jos!

Comunicarea numelui sau altor date de contact în textul manuscrisului atrage de la sine descalificarea textului respectiv. Pentru orice alte informaţii sau clarificări folosiţi comentariile sau formularul de contact uzual. Vă dorim succes!

Concursul s-a încheiat.