În această săptămână pare a se fi stabilit definitiv primăvara. Departe de a fi o senzație de liniște, o intensă agitație stăpânește majoritatea românilor. Nu e vorba numai de pregătirile pentru apropiatele sărbători, ci mai mult apăsarea instabilității economice. Nu e cazul să divagăm prin politici sau politici economice.

Am primit la redacție mai multe materiale decât am putea publica în acest număr. Printre ele bune și mai puțin bune.

Îi mulțumim domnului Miron Ionescu pentru încercarea domniei sale, însă avem printre criterii redactarea mai riguroasă a textului. Presupunem că așa a fost inițial, iar alineatele s-au pierdut în momentul transmiterii ca text simplu prin interfața web. Aveți dreptate, dar puteați atașa un document exact prin aceeași interfață de comunicare.

Domnii Bogdan Lazăr și Florin Nae au povestirile programate pentru numărul 28. Sper să nu se supere, dar o prea mare încărcare ar fi redus audiența fiecărui povestitor în parte.

Domnule Alexandru Lamba, în numărul viitor vom publica un fragment din romanul dv., pentru a vedea dacă publicul regăsește aceleași puncte interesante pe care le-am descoperit și noi.

Deocamdată, lumină în suflet și în casă și sărbători cu liniște, vă urează echipa Gazetei SF!