Iată că suntem din nou pe 10 ale lunii, deci e vremea să anunțăm câștigătorul concursului lunar.

          După cum spuneam data trecută, începând cu această ediție am adăugat și un juriu special constituit (compus din Teodora Matei, Alexandru Ioan Despina, George Sauciuc și Alexandru Lamba) pentru a împărți cu publicul delicata sarcină de desemnare a câștigătorului.

          Votul publicului a fost foarte strâns, primul loc fiind disputat de:

Enigma – Cătălin Lupu (44%, 109 Voturi) și Avatar – Daniel Boca (43%, 106 Voturi)

          Tot aceste proze și-au disputat și preferințele juriului, astfel:

Enigma – Cătălin Lupu (25%, 1 Vot) și Avatar – Daniel Boca (75%, 3 Voturi)

          Deoarece dorim ca ponderea votului juriului să fie aceeași cu cea a votului publicului, formula de calcul va fi o medie simplă:

Enigma – Cătălin Lupu: (44%+25%)/2 = 34.5%

Avatar – Daniel Boca: (43%+75%)/2 = 59%

          Așadar, câștigător este Daniel Boca, cu al său Avatar”. Felicitări! El urmează să intre în posesia romanului „URSSA” de Sergiu Someșan.

          Felicitări de asemenea și lui Cătălin Lupu, pentru lupta foarte strânsă, și tuturor participanților! Mulțumim pentru lecturile foarte plăcute!

 

Alexandru Lamba

Alexandru Lamba

Alexandru Lamba s-a născut în 1980, la Brașov. A absolvit facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Transilvania Brașov. În prezent lucrează în domeniul IT. A debutat în paginile Gazetei SF în iunie 2013, publicând apoi mai multe povestiri în aceeași publicație, precum și în revistele Nautilus, Ficțiuni, Fantastica, Helion, EgoPhobia și Argos Magazine. A debutat pe hârtie în martie 2015, în revista Galileo Science Fiction & Fantasy (Millennium Books, 2015), publicând apoi și în Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice (CPSF) Anticipația (Nemira, 2015). Este prezent în Almanahul Anticipația 2016 (Nemira, 2015) și în antologii Argos Doi (MediaTech&Texarom, 2015), EXIT povestiri de dincolo (Eagle, 2016), GALAXIS noua operă spațială (Eagle, 2016) și în volumul 3.3 (Tritonic 2016). A debutat în volum propriu cu romanul „Sub steaua infraroșie” (Tritonic, 2016), iar anul următor a publicat al doilea roman, „Arhitecții speranței” (Tritonic, 2017). De la începutul lui 2015 conduce fanzinul Gazeta SF.

More Posts - Website