Şase ani în care fericirea i-a agregat în împlinirea iubirii transcedentale. Împreună şi-au scris povestea în cearceafuri literă cu literă, unite fiecare, în cuvinte ce defineau momentul acţiunii.
Ea, o fată în vârstă de 21 ani, nu prea frumoasă, dar delicată cu o inteligenţă necunoscută de unanimitatea realităţii sadice în care trăia, era mai mult decât îndrăgostită de iubitul ei.
El, un băiat cu doi ani mai în vârstă, avea o alură admirată de toate domnişoarele şi invidiată de toţi malahiştii. În povestea lor era iubitul care se lăsa doar iubit.
Deşi ea era conştientă că el nu o iubeşte, doar o acceptă, toată i se oferea într-un mod pasional în fiecare miez de noapte pe covorul din hol. Tot vestibulul parcă radia paroxismul cu care fata făcea dragoste simţind iubire cât pentru două persoane.
Îl atingea fin cu degetele ei calmându-i fluxul sanguin ca mai apoi subit să îl fiarbă cu săruturi în zonele erogene ceva mai sensibile ale iubitului ei.
Mai prost de fel şi mai nesimţit, el nu făcea nimic pentru ca ea să se simtă iubită….Stătea cu ochii închişi şi aştepta ca iubita să obosească, deşi nu prea îşi dorea asta. Profita de iubirea ei pentru satisfacerea lui.
Au rezistat mulţi ani împreună, în condiţia descrisă mai sus. Însă, iubitul a avut parte de o discuţie serioasă cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, care tocmai fusese înşelat. Respectivul a susţinut fără ruşine, că iubita lui l-a părăsit pentru altul care îi acorda mult mai multă atenţie. Atunci, protagonistul nostru s-a gândit că daca lui i s-ar întâmpla asta, ar trebui să găsească o altă fată… şi e cam dificil să flirteze din nou şi să facă cuceriri. E greu ce-i drept să te prefaci doritor, şi asta fiindcă lenea e mare pe teritoriul imperceptibililor.
Astfel că băiatul se duce acasă cu un buchet mare de flori colorate şi parfumate pentru iubita lui, ba chiar mai mult îi spune că o iubeşte, ceea ce niciodată nu i-a afirmat. Oare e bine că a acţionat atât de impulsiv? Prea rapid totuşi, iar asta i-a dat de gândit iubitei… dar el nu s-a oprit. A luat-o în braţe şi a dus-o în patul lor… A dezbrăcat-o şi i-a oferit o noapte întreagă de amor… A atins-o, a sărutat-o, a iubit-o.
A doua zi… fata nu mai era lângă el. S-a speriat foarte tare şi i-a strigat numele în toata casa, dar a găsit-o în sufragerie bând ceai. E clar, că discuţia cu prietenul lui l-a afectat foarte tare…întrucât frica de a-şi pierde iubita l-a făcut să-i ofere iubire, atât fizică cât şi sentimentală la nivel raţional, fiind conştient de inteligenţa ei tăcută.
Un an de zile superb pentru amândoi. S-au iubit reciproc, şi în sfârşit au format un cuplu adevărat.
Într-o zi însă, protagonista poveştii îşi invită iubitul la o cafea în centru pentru a-i vorbi. Aceasta îi face o propunere bizară, şi anume aceea de a încerca să aibă o relaţie fizică cu alţi parteneri în acelaşi timp, şi să îşi împartă apoi părerile. Iubitul a rămas fără cuvinte începând să tremure tot:
„ De ce vrei să ai relaţii sexuale cu un alt băiat? Nu mă mai iubeşti?“
Ea îi confirmă iubirea, dar menţionează că aşa ar aduce ceva nou relaţiei care în ultimul timp a intrat într-o monotonie.
Dar el tot nedumerit şi speriat încearcă să o facă să renunţe la această idee:
„ Pur şi simplu nu înţeleg! Noi ne iubim. Nimic nu e monoton. Mă iubeşti mult. Te iubesc mult. Suntem din ce în ce mai fericiţi. Nu vreau să te împart cu nimeni“
Surprinzător, fata îi spune că nici ea nu vrea să îl împartă, dar că în cinci minute vine cuplul cu care ei vor comunica în următoarele zile.
„ Poftim? Nu sunt de acord! Şi nu pot concepe că asta e ideea ta… doar mă iubeşti atât de mult… “
Nici nu termină ce a vrut să spună, că un alt cuplu ajunge lângă masa lor. El un tip elegant, iar ea o tânără de-o frumuseţe rară. Se aşeză lângă ei. Protagonista însă, plecă cu noul partener sărutându-şi iubitul şi spunându-i „Ai încredere doar!“
Puţin nervos, dar totuşi capturat de frumuseţea partenerei de la masă, o atinge pe mână şi începe să flirteze serios cu ea. Aceasta îi intră în joc. Mai târziu ajung la respectiva acasă. Ea îi oferă vin roşu protagonistului nostru, şi se aşeză uşor peste el. Acesta începe să o sărute pe gât, pe umeri, dar nu-şi putea lua gândul de la iubita lui. Era atât de nervos, că a penetrat tânăra frumoasă, aproape forţat. Parcă era surd… nici nu auzea ţipetele de durere ale fetei. Deşi aceasta îi spunea să înceteze, el îşi descărca nervii fizic în vaginul ei gândindu-se doar la iubita lui şi ideea tâmpită, de care totuşi el a profitat impulsiv.
La sfârşitul actului sexual, dând să plece de la tânăra fată cerându-şi scuze, doar el ştiind de ce, din bucătărie apare iubita lui
„Tu chiar credeai că în acest moment eram cu un alt băiat? Şi eu care credeam că ai încredere în iubirea mea…“
În acele momente, iubitul fetei a clacat. A început să plângă, să tremure şi să-i spună că îi pare rău… şi totuşi a găsit forţa să o întrebe de ce i-a dat un test atât de exagerat… fiind sigur că nici un alt mascul nu l-ar fi trecut…
„Iubirea mea pentru tine a fost exagerată, întrucât mi-am permis. Ţi-am dăruit toată fiinţa mea… şi nu ai apreciat-o atunci când a trebuit. Am avut răbdare… dar sentimentele au început să scadă odată cu indiferenţa ta. Îmi pare rău să-ţi spun, că aveam de gând să te părăsesc chiar în ziua în care ai venit cu flori la mine… Dar dacă tot ai fost atât de blând cu trupul meu, am profitat şi eu de tine…că doar îmi erai încă iubit. Mersi totuşi pentru un an împreună… dar nu te mai iubeam oricum. “
„ 😐 “

Bianca Maria StanciuStanciu Bianca Maria s-a născutpe 08 septembrie 1993 în Bucureşti.

Studiază filologia la Colegiul Naţional Spiru Haret – Bucureşti.

Din 2010 colaborează la revista Teen Press, actualmente fiind tehnoredactor-şef.