GSF 57 banner 01-650

          Iată că, odată cu lansarea numărului din decembrie 2015, putem spune că am mai încheiat un an de Gazeta SF. Nu vreau să trag linie și să enumăr realizările și eșecurile, nu vreau să contabilizez ce și cât am publicat, vreau doar să vă mulțumesc tuturor, cititori, autori, colaboratori, pentru eforturile pe care le faceți pentru ca Gazeta SF să meargă înainte. Fără voi, scriitorii și fanii, fie că scrieți proză, cronică de carte sau eseu, fie că citiți comentați și votați, publicația noastră, ca produs al fandomului pentru fandom, nu ar exista.

          Datorită vouă Gazeta SF a primit premiul pentru cea mai bună revistă electronică la RomCon 2015, datorită vouă avem, număr de număr, materiale de calitate pentru publicare. Avem și o antologie de realizat, vă mulțumesc tuturor celor care ați trimis texte și vă asigur că vor avea parte de toată atenția noastră. Veți primi vești de la noi pe marginea lor cât de curând, vă mulțumim și pentru răbdarea de care ați dat dovadă până acum, mai acordați-ne puțină!

          Acum, privind tot spre viitor, sperăm să ne aștepte un an mai bun, să creștem împreună calitatea prozelor, să publicăm mai multe cronici de carte, să ajutăm mai mult la popularizarea literaturii speculative.

          Și sperăm să fiți alături de noi și la anul, căci altfel nu vom putea face nimic din cele de mai sus.

Alexandru Lamba

Alexandru Lamba

Alexandru Lamba s-a născut în 1980, la Brașov. A absolvit facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Transilvania Brașov. În prezent lucrează în domeniul IT. A debutat în paginile Gazetei SF în iunie 2013, publicând apoi mai multe povestiri în aceeași publicație, precum și în revistele Nautilus, Ficțiuni, Fantastica, Helion, EgoPhobia și Argos Magazine. A debutat pe hârtie în martie 2015, în revista Galileo Science Fiction & Fantasy (Millennium Books, 2015), publicând apoi și în Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice (CPSF) Anticipația (Nemira, 2015). Este prezent în Almanahul Anticipația 2016 (Nemira, 2015) și în antologii Argos Doi (MediaTech&Texarom, 2015), EXIT povestiri de dincolo (Eagle, 2016), GALAXIS noua operă spațială (Eagle, 2016) și în volumul 3.3 (Tritonic 2016). A debutat în volum propriu cu romanul „Sub steaua infraroșie” (Tritonic, 2016), iar anul următor a publicat al doilea roman, „Arhitecții speranței” (Tritonic, 2017). De la începutul lui 2015 conduce fanzinul Gazeta SF.

More Posts - Website